خطر غذاهای فوقفرآوریشده برای سلامت استخوانها
مطالعات جدید نشان میدهند ارتباطی مستقیم بین مصرف غذاهای فوقالعاده فرآوریشده و ابتلا به آرتروز زانو وجود دارد. این غذاها، که شامل بسیاری از محصولات آماده و بستهبندی شدهی موجود در بازار میشوند، با افزایش چربی درون عضلانی ران، عامل اصلی پیشرفت آرتروز، مرتبط هستند. این یافتهها در کنگره سالانه انجمن رادیولوژی آمریکای شمالی ارائه … ادامه خواندن خطر غذاهای فوقفرآوریشده برای سلامت استخوانها
برای جاسازی نوشته، این نشانی را در سایت وردپرسی خود قرار دهید.
برای جاسازی این نوشته، این کد را در سایت خود قرار دهید.