دایره‌المعارف مزاج‌شناسی مواد غذایی: راهنمای جامع تشخیص و دسته‌بندی خوراکی‌ها در طب سنتی

شناخت مزاج مواد غذایی، ستون اصلی حفظ تعادل بدن و پیشگیری از بیماری‌ها در طب سنتی است. در این راهنمای جامع، بر اساس منابع معتبری چون مخزن‌الادویه، به طبقه‌بندی دقیق خوراکی‌ها در چهار گروه (گرم و تر، گرم و خشک، سرد و تر، سرد و خشک) پرداخته‌ایم. با مطالعه جداول تخصصی این مقاله، علاوه‌بر تشخیص هوشمندانه مزاج هر غذا، با بهترین مصلحات و نکات ایمنی مصرف برای تیپ‌های بدنی مختلف آشنا خواهید شد.