زنده‌مانی و عملکرد باکتری‌های پروبیوتیک در دستگاه گوارش

“`html دکتر فاطمه خالقی، محقق و کارشناس مرکز تحقیقات سلامت فرآورده‌های گیاهی و دامی دانشگاه علوم پزشکی مازندران، در گفتگویی اختصاصی به تشریح یافته‌های پژوهش خود پیرامون پایداری باکتری‌های پروبیوتیک در ماست‌های تولیدی استان مازندران پرداخت. این پژوهش که با همکاری تیمی از متخصصان رشته‌های مختلف انجام شده، به بررسی زنده‌مانی این باکتری‌ها در شرایط … ادامه خواندن زنده‌مانی و عملکرد باکتری‌های پروبیوتیک در دستگاه گوارش