Home / سلامت / اخبار حوزه سلامت / ادای احترام مسئولان به شهید پرستار مهدیار یامین‌پور؛ نماد فداکاری نسل جوان در خدمت سلامت و دفاع از وطن

ادای احترام مسئولان به شهید پرستار مهدیار یامین‌پور؛ نماد فداکاری نسل جوان در خدمت سلامت و دفاع از وطن

در مراسمی رسمی صبح جمعه ۲۰ تیرماه، عباس عبادی، معاون پرستاری وزارت بهداشت، و احمد نجاتیان، رئیس کل سازمان نظام پرستاری کشور، با حضور در منزل شهید پرستار «مهدیار یامین‌پور» در شهر اندیشه از توابع شهرستان شهریار، ضمن دیدار با خانواده این شهید، پیام تسلیت وزیر بهداشت را ابلاغ کردند.

عبادی در این دیدار با تجلیل از جایگاه والای این شهید جوان، اظهار داشت: شهادت موهبت الهی است که نصیب بندگان خاص خداوند می‌شود و شهید یامین‌پور با تعهدی مثال‌زدنی، در لباس سربازی و حرفه پرستاری، یکی از چهره‌های درخشان نسل جوان انقلاب اسلامی بود. او همزمان سه نقش پرارزش را در خود داشت؛ پرستار، سرباز و شهید، که هر یک نمادی از ایمان، غیرت و فداکاری هستند.

وی افزود: جامعه پرستاری در حساس‌ترین برهه‌های کشور، از مقابله با بحران‌های سلامت گرفته تا حضور در بلایای طبیعی و عرصه دفاع از وطن، همواره با تمام توان ایستاده و شهید یامین‌پور آخرین حلقه افتخار در این زنجیره خدمت صادقانه است.

در ادامه این دیدار، احمد نجاتیان نیز با اشاره به رسالت اخلاقی جامعه پرستاری، گفت: راه و یاد این شهید گران‌قدر باید در تاریخ پرستاری کشور ثبت شود و برای نسل‌های آینده به‌عنوان الگویی برجسته در تعهد و ایثار تبیین گردد.

پس از این دیدار، عبادی و نجاتیان به همراه جمعی از مسئولان معاونت پرستاری وزارت بهداشت و سازمان نظام پرستاری با حضور در گلزار شهدای بهشت زهرا (س)، ضمن ادای احترام و قرائت فاتحه بر مزار شهید یامین‌پور، یاد و خاطره این پرستار فداکار را گرامی داشتند.

شهید «مهدیار یامین‌پور»، از فارغ‌التحصیلان جوان رشته پرستاری بود که پس از پایان تحصیلات دانشگاهی و در حین انجام خدمت سربازی، در جریان حمله نظامی رژیم صهیونیستی به ایران، به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

حاضران در این مراسم با تأکید بر استمرار راه شهدای سلامت، این رویداد را نقطه اوجی از تعهد نسل جدید به ارزش‌های انقلاب اسلامی دانسته و از خانواده این شهید ابراز همدردی و قدردانی کردند.

مجله سلامت و بهداشت دکتر هادی خرم نژاد

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


Fatal error: Uncaught TypeError: strtoupper() expects parameter 1 to be string, null given in /home/karmay/domains/hadikhorramnejad.ir/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/Engine/Optimization/LazyRenderContent/Frontend/Processor/Dom.php:145 Stack trace: #0 /home/karmay/domains/hadikhorramnejad.ir/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/Engine/Optimization/LazyRenderContent/Frontend/Processor/Dom.php(145): strtoupper(NULL) #1 /home/karmay/domains/hadikhorramnejad.ir/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/Engine/Optimization/LazyRenderContent/Frontend/Processor/Dom.php(107): WP_Rocket\Engine\Optimization\LazyRenderContent\Frontend\Processor\Dom->add_hash_to_element(Object(DOMElement), 2, '\r\n<!DOCTYPE htm...') #2 /home/karmay/domains/hadikhorramnejad.ir/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/Engine/Optimization/LazyRenderContent/Frontend/Controller.php(155): WP_Rocket\Engine\Optimization\LazyRenderContent\Frontend\Processor\Dom->add_hashes('\r\n<!DOCTYPE htm...') #3 /home/karmay/domains/hadikhorram in /home/karmay/domains/hadikhorramnejad.ir/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/Engine/Optimization/LazyRenderContent/Frontend/Processor/Dom.php on line 145