این ۳ غذای پرخاصیت را باید در زمستان بخورید + طرز تهیه

فصل سرما و تغییر ذائقه: با خوراکی‌های گرم و مقوی، زمستان را خوشمزه کنید!

هوای سرد زمستانی، اشتهای ما را تحت تاثیر قرار می‌دهد. به جای سالادهای سبک تابستانی، بهتر است به سراغ غذاهای گرم و پرکالری برویم که حسابی ما را سیر و راضی نگه دارند. البته این بدان معنا نیست که در زمستان هم باید به خوردن شیرینیجات و خوراکی‌های ناسالم افراط کنیم. رژیم غذایی سالم در هر آب و هوایی اهمیت دارد. با افزودن غذاهای مقوی و گرم به برنامه غذایی‌تان، می‌توانید از روزهای سرد زمستان لذت ببرید. سه دستور پخت خوشمزه و پرخاصیت را در ادامه معرفی می‌کنیم.

خوراک لوبیا سفید، رزماری و اسفناج: این خوراک گیاهی سرشار از فیبر، آهن، پتاسیم و ویتامین‌های A، C و K است و در عرض نیم ساعت آماده می‌شود. پیاز، سیر، هویج و کرفس را تفت دهید. لوبیای سفید پخته شده، آب، رزماری، نمک و فلفل را اضافه کنید و بپزید تا سبزیجات نرم شوند. در آخر اسفناج را اضافه کرده و سرو کنید.

سوپ لوبیا قرمز و کلم با گندم: ترکیبی بی‌نظیر از کلم، هویج، پیاز، گوجه فرنگی و لوبیا قرمز با گندم، سوپی مقوی و خوش طعم را می‌سازد. پیاز و سیر را تفت دهید. کرفس و هویج را اضافه کنید و سپس رب گوجه فرنگی، گوجه فرنگی، آب، آویشن، نمک، فلفل و گندم پخته شده را بیفزایید. بعد از جوش آمدن، کلم و لوبیای قرمز را اضافه کرده و بپزید تا کلم نرم شود. با جعفری و پارمزان تزئین کنید.

ماکارونی و پنیر با کدو حلوایی: یک غذای راحت و خوشمزه برای روزهای سرد زمستانی! کدو حلوایی را بپزید و سپس با شیر، ماست و پنیرهای مختلف مخلوط کنید. ماکارونی پخته شده را به مخلوط اضافه کنید و در فر بپزید تا حباب بزند. با آرد سوخاری و جعفری تزئین کنید.

این ۳ غذای پرخاصیت را باید در زمستان بخورید + طرز تهیه
این ۳ غذای پرخاصیت را باید در زمستان بخورید + طرز تهیه
این ۳ غذای پرخاصیت را باید در زمستان بخورید + طرز تهیه

مجله سلامت و بهداشت دکتر هادی خرم نژاد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *