مرگ نوزاد ۴۰ روزه در بیمارستان شهید نورانی تالش؛ روایت‌های متفاوت و درخواست شفاف‌سازی

مرگ غم‌انگیز نوزادی چهل‌روزه در بیمارستان شهید نورانی تالش، موجی از ابهام و ناراحتی را در پی داشته است. گزارش‌های اولیه حاکی از تزریق اشتباه آمپول و سهل‌انگاری پزشکی بود، اما بیمارستان این ادعاها را رد کرده و علت مرگ را پنومونی و تاخیر در انتقال نوزاد به اورژانس عنوان می‌کند. خانواده نوزاد به شدت از روند درمانی ابراز نارضایتی داشته و خواستار شفاف‌سازی کامل هستند.

رئیس بیمارستان، دکتر محسن شرقی، ضمن بیان جزئیات، از انتقال دیرهنگام نوزاد به بیمارستان (دو ساعت پس از مراجعه به مطب پزشک) و ایست تنفسی پیش از شروع درمان خبر می‌دهد. تلاش‌های ۸۰ دقیقه‌ای تیم پزشکی برای احیا بی‌نتیجه ماند و نوزاد در نهایت جان خود را از دست داد. بیمارستان علت اولیه مرگ را پنومونی اعلام کرده و پرونده برای بررسی‌های دقیق‌تر به پزشکی قانونی ارجاع شده است.

یکی از کارکنان بیمارستان حاضر در شیفت، ضمن ابراز تاسف از این رویداد، مرگ نوزاد را در حین اقدام برای رگ‌گیری عنوان کرده و ادعای تزریق اشتباه آمپول را رد می‌کند. وی همچنین به کمبود امکانات بیمارستان اشاره کرده و از رسانه‌ها می‌خواهد تا در پوشش اخبار پزشکی، دقت و امانت بیشتری به خرج دهند.

اختلاف نظرها بین خانواده داغدار، بیمارستان و رسانه‌ها، لزوم بررسی دقیق و بی‌طرفانه این حادثه توسط پزشکی قانونی و مراجع ذیربط را بیش از پیش آشکار می‌کند. شفاف‌سازی کامل و روشن شدن حقیقت، برای جلب اعتماد عمومی و جلوگیری از وقوع حوادث مشابه در آینده ضروری است. امید است با بررسی دقیق، علت اصلی مرگ نوزاد مشخص و مسئولیت‌ها تعیین گردد.

مجله سلامت و بهداشت دکتر هادی خرم نژاد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *