اعتبار ارزی ۳.۵ میلیارد دلاری برای دارو و تجهیزات پزشکی در ۱۴۰۴

“`html

سازمان غذا و دارو در اقدامی مهم، بودجه‌ای معادل ۳.۵ میلیارد دلار را برای تأمین دارو و تجهیزات پزشکی در سال جاری اختصاص داد. این تصمیم با هدف کنترل هزینه‌های درمانی از جیب مردم و پشتیبانی از تأمین کنندگان تجهیزات پزشکی اتخاذ شده است و نشان از تلاش دولت برای حفظ ثبات بازار دارویی کشور دارد.

براساس اعلام مسئولین، ۴۰۰ میلیون دلار از این بودجه به صورت ارز ۴۲۰۰ تومانی تا پایان سال برای تأمین تجهیزات پزشکی مصرفی و بخشی از نیاز کشور به شیر خشک‌های ویژه اختصاص خواهد یافت. لازم به ذکر است که ارز ترجیحی برای تجهیزات پزشکی سرمایه‌ای ارائه نمی‌شود.

با توجه به محدودیت منابع ارزی، مدیریت صحیح مصرف تجهیزات پزشکی در ماه‌های آینده و سال آینده امری حیاتی است. همکاری بخش درمان، شرکت‌های بیمه و رعایت دستورالعمل‌ها و راهنماهای بالینی در این زمینه ضروری به نظر می‌رسد.

هدف اصلی این اقدام دوگانه است: کاهش بار مالی بر دوش مردم و حمایت از شرکت‌های تولید کننده و وارد کننده دارو و تجهیزات پزشکی. امید است با هماهنگی همه ارگان‌های مربوطه، این اهداف مهم با موفقیت به انجام برسند.

مجله سلامت و بهداشت دکتر هادی خرم نژاد

“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *