آجیل خطر ابتلا به ۱۷ سرطان را کاهش می‌دهد

“`html

رژیم غذایی نامناسب، سرشار از غذاهای فرآوری شده و گوشت قرمز، خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد. در مقابل، تغذیه‌ای غنی از میوه‌ها، سبزیجات، غلات کامل و چربی‌های سالم، از سلول‌ها در برابر آسیب محافظت می‌کند. مطالعات نشان می‌دهند که تا نیمی از موارد سرطان، با اصلاح سبک زندگی، به ویژه رژیم غذایی، قابل پیشگیری است. آیا وقت آن نیست که به عادات غذایی خود توجه بیشتری کنیم؟ انتخاب‌های امروز، سلامت فردای ما را می‌سازند.

تحقیقات جدید دانشمندان دانشگاه موناش استرالیا نشان می‌دهد مصرف روزانه آجیل، با طول عمر سالم‌تر و پیشگیری از انواع سرطان و زوال عقل مرتبط است. در این پژوهش گسترده که بر روی افراد بالای ۷۰ سال انجام شد، مشخص گردید مصرف‌کنندگان روزانه آجیل، به ویژه کسانی که رژیم غذایی ضعیف‌تری داشتند، از سلامت بیشتری برخوردار بودند. محققان با استفاده از پرسشنامه‌ای، میزان مصرف آجیل در ۹۹۱۶ شرکت‌کننده را بررسی کردند.

نتایج این مطالعه نشان داد افرادی که حداقل سه بار در هفته آجیل مصرف می‌کنند، در مقایسه با افرادی که به ندرت آجیل می‌خورند، خطر مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی عروقی و سرطان در آن‌ها به‌طور قابل توجهی پایین‌تر است.

سپر دفاعی طبیعی در برابر سرطان

مصرف روزانه یک مشت آجیل، می‌تواند از بروز ۱۷ نوع سرطان، از جمله سرطان سینه، روده بزرگ و پانکراس جلوگیری کند. آجیل‌ها سرشار از آنتی اکسیدان‌ها، ویتامین‌ها و مواد معدنی هستند که با التهاب و استرس اکسیداتیو، دو عامل اصلی در ایجاد سرطان، مقابله می‌کنند. گردو، با اسیدهای چرب امگا ۳ و پلی‌فنول‌ها، از رشد تومور جلوگیری می‌کند و بادام و کشمش با فیبر فراوان، سلامت دستگاه گوارش را بهبود می‌بخشند و از سرطان روده پیشگیری می‌کنند. آجیل‌ها، با تقویت سیستم ایمنی بدن، به عنوان یک سپر غذایی قدرتمند در برابر سرطان عمل می‌کنند.

آجیل طبیعی، انتخابی سالم

هالی وایلد، سرپرست این پژوهش، آجیل را انتخابی مناسب برای میان وعده یا بخشی از وعده‌های غذایی می‌داند. او تأکید می‌کند آجیل نقش مهمی در سلامت و پیشگیری از بیماری‌ها، از جمله سرطان، دارد. آجیل‌ها به شکل‌های مختلفی مانند آجیل کامل، خرد شده، کره یا خمیر آجیل در دسترس هستند و برای افرادی که مشکل دندانی دارند، گزینه‌های خمیری مناسب‌تر است. اما مصرف آجیل‌های شور و شیرین شده را باید به حداقل رساند.

مطالب مرتبط:

  • مقایسه ارزش غذایی بادام و بادام زمینی
  • آشنایی با آجیل‌های پر انرژی

این خبر را درتهران پزشکی دنبال کنید

منبع:همشهری آنلاین

آجیل خطر ابتلا به ۱۷ سرطان را کاهش می‌دهد
آجیل خطر ابتلا به ۱۷ سرطان را کاهش می‌دهد

مجله سلامت و بهداشت دکتر هادی خرم نژاد

“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *